Cinematic Drone Aerials
Professionele drone opnames voor verschillende diensten

Services

Luchtopnames

Promotievideo’s met drones, zijn een uitstekende manier voor het publiek om de omvang van uw bedrijf of evenement te zien. Door gebruik te maken van professionele apparatuur en de jarenlange ervaring, bent u verzekerd van een mooi eindresultaat.

FPV Drone Tours

Indoor drone video tours, is een nieuwe manier om uw bedrijf of woning in beeld te brengen. Doordat de video in één continu shot door uw magazijn-, kantoor-, of winkelindeling wordt gemaakt, krijgt het publiek die er naar kijken een rondleiding achter de schermen bij uw activiteiten!

Luchtfotografie

Luchtfotografie maakt een sterke indruk bij uw publiek dat uw website, social media of marketingcampagnes bekijkt. Deze foto’s geven een gevoel van schaal en creëert een indrukwekkend perspectief.

Why Flying Media?

European Specific Certified

Flying Media beschikt over de benodigde certificaten om binnen de specifieke categorie te opereren. Na het indienen van de aanvraag via een extern vliegbedrijf en het verkrijgen van goedkeuring, is het mogelijk om vrijwel overal te vliegen.

Insured

Alle drones zijn volledig verzekerd en geregistreerd.
Veiligheid wordt altijd voorop gesteld en er wordt rekening gehouden met de lokale regelgeving.

Pilot with cinematic feel

Het besturen van een drone is een vaardigheid op zich, maar het creëeren van vloeiende filmbeelden die aan de vereisten voldoen, is van het grootste belang.