FPV Drone Tours

Wat is een FPV drone?

De naam ‘FPV’ staat voor ‘First Person View’. Dit betekent dat de drone piloot ziet wat de drone ziet. Dit wordt mogelijk gemaakt door een videobril die het beeld ontvangt van de ingebouwde camera op de drone. Hierdoor ervaar je het gevoel alsof je zelf in de drone zit. Dit biedt de mogelijkheid om zeer nauwkeurig te vliegen en door smalle openingen te manoeuvreren zonder iets te raken.

Het filmen op een cinematische wijze met FPV-drones is een relatief recente ontwikkeling. Ondanks zijn korte bestaan is het snel populair geworden, vooral vanwege de mogelijkheid om in één opname een volledig bedrijf, huis of evenement vast te leggen.

Small (indoor) FPV Drone

Deze smalle FPV drones zijn te gebruiken voor het filmen van bedrijven, evenementen of in de buurt van mensen. Door de kleine omvang en het lichte gewicht (minder dan 250 gram), is het mogelijk om door bijna elke locatie heen te kunnen vliegen. De beelden worden vastgelegd met een gestripte GoPro 11 die tot wel 5.3K kan opnemen. Daarnaast is deze drone uitermate geschikt om zowel buiten als binnen te kunnen vliegen.

Discover the possibilities

Real Estate

Commercial

Events