Monitoring & Inspecting

Use of drones in this industry

Het monitoren en inspecteren met behulp van drones in diverse sectoren is een van de snelst groeiende commerciële toepassingen geworden. Drones kunnen efficiënt en grondig inspecties uitvoeren op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals windturbines, bouwplaatsen en landbouwgebieden. De real-time data en gedetailleerde beelden helpen bij het identificeren van problemen, plannen van onderhoud en nemen van geïnformeerde beslissingen. Deze technologie verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar verlaagt ook kosten en minimaliseert risico’s voor werknemers.

Progress Monitoring

Progress monitoring via drone opnames vanuit de lucht, zijn een nuttig hulpmiddel om op schema te blijven en te voorkomen dat het project de tijd en dus ook het budget niet overschrijdt. De drone opnames kunnen worden gedeeld met projectmanagers, maar ook belanghebbenden die geïnteresseerd zijn om het project in de gaten te houden. Afhankelijk van de snelheid van het bouwen, kunnen er maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks nieuwe bijgewerkte opnames gemaakt worden. Nadat de bouw is afgerond, kan er tot slot een bouwvideo gemaakt worden met de opnames die tijdens het proces zijn gefilmd voor marketingdoeleinden.

Inspections

Tegenwoordig worden visuele drone inspecties uitgevoerd in bijna elke sector die visuele inspecties vereist als onderdeel van de onderhoudsprocedures. Deze beelden bieden waardevolle informatie voor inspecties, zoals het detecteren van scheuren, corrosie, defecten of het monitoren van de algemene conditie van de structuren.

Visuele drone inspecties zijn toepasbaar in verschillende industrieën. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor bijvoorbeeld dakinspecties, constructies, zonnepanelen, infrastructuur, windmolens, landbouw etc.

Previous Work

Why Flying Media?

European Specific Certified

Flying Media beschikt over de benodigde certificaten om binnen de specifieke categorie te opereren. Na het indienen van de aanvraag via een extern vliegbedrijf en het verkrijgen van goedkeuring, is het mogelijk om vrijwel overal te vliegen.

Insured

Alle drones zijn volledig verzekerd en geregistreerd.
Veiligheid wordt altijd voorop gesteld en er wordt rekening gehouden met de lokale regelgeving.

Pilot with cinematic feel

Het besturen van een drone is een vaardigheid op zich, maar het creëeren van vloeiende filmbeelden die aan de vereisten voldoen, is van het grootste belang.